Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem HTC Desire 820 že pri Si.mobilu

02.03.2015.

News photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photo

Telefon z bogato uporabniško izkušnjo je v Si.mobilovi akcijski ponudbi ob vezavi za 24 mesecev na razpolago že za 10 evrov na mesec

Ljubljana, 26. februar 2015 – HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je s HTC Desire 820 obogatil ponudbo telefonov na slovenskem trgu.  Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem izboljša uporabniško izkušnjo na vseh področjih in je tako odličen spremljevalec tistih s hitrim tempom življenja. Uporabniki si lahko svoj HTC Desire 820 pri Si.mobilu po akcijski ceni zagotovijo že za 10 evrov na mesec.

 

HTC Desire 820 združuje vse: odličen zaslon, izvrstne fotografije, jasen zvok in moderen videz.  

 

Telefon je pri Si.mobilu na voljo po redni ceni (brez vezave) za 359 evrov, uporabniki pa lahko sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje in si tako HTC Desire 820 zagotovijo v kateri izmed paketnih ponudb. V mobilnem paketu GIGANT je ob 12-mesečni vezavi cena telefona 300 evrov, s sklenitvijo naročniškega razmerja za 24 mesecev pa je možno odplačilo telefona za 24 mesečnih obrokov po 10 evrov.

 

HTC Desire 820 je prvi pametni telefon, ki se ponaša s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem Qualcomm® Octa-Core. Izjemna hitrost omogoča nemoteno predvajanje vizualnih vsebin, igranje iger in videoposnetkov. Uporabniki lahko uživajo v hkratni uporabi mnogih aplikacij brez upočasnitve naprave in hitrem odzivnem času ob brskanju po spletu ter tako sledijo tempu, ki ga narekuje življenjskih slog.

 

Odlične funkcije telefona se v HTC Desire 820 prepletajo z elegantnim videzom naprave. Ljubitelji selfijev lahko z aplikacijo HTC EYE™ Experience združujejo fotografije ali videoposnetke, zajete s sprednjo in zadnjo kamero, ter tako ustvarijo, delijo in izkusijo več. Osnovna kamera s 13 milijoni in sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih pik namreč omogočata zajemanje kakovostnih posnetkov na obeh straneh naprave. Telefon ima 2 gigabajta delovnega pomnilnika, 16 gigabajtov prostora za shranjevanje in razširljivo spominsko mesto do 128 gigabajtov. Zahvaljujoč 5,5-palčnemu (13,97 cm) zaslonu s HD-ločljivostjo 1280x720 slikovnih pik lahko uporabnik pregleduje shranjene vsebine ter ob tem uživa v jasnosti posnetkov in živahnosti barv. Stranska zvočnika s tehnologijo HTC BoomSound™ dodatno poskrbita za bogat in poln zvok, ki ustvari občutek resničnosti in omogoči podoživljanje prijetnih trenutkov na vsakem koraku.

 

Več o lastnostih mobilnega telefona HTC Desire 820 lahko preberete na http://www.simobil.si/telefoni/htc-desire-820-siva ali obiščite prodajna mesta Si.mobila po Sloveniji.

 

 

 

HTC

Korporacija HTC je usmerjena v briljantnosti. Kot globalni inovator na področju pametnih telefonov in tehnologije, razvija mednarodno nagrajene mobilne telefone in inovacije vse od ustanovitve leta 1997, vključno z zelo dobro sprejetima linijama HTC One in HTC Desire pametnih telefonov. Prizadevanje za dovršnost je umeščeno v središče delovanja korporacije ter je navdih za najboljši dizajn v svoji kategoriji in spreminja mobilne izkušnje uporabnikov po vsem svetu. Korporacija HTC je uvrščena na borzo Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498).

 

Več informacij je na voljo na: www.htc.com.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com