Pripomoček za najboljše selfije HTC Desire EYE odslej tudi v Sloveniji

22.01.2015.

News photoNews photoNews photo

Ekskluzivno na voljo pri Telekomu Slovenije po akcijski ceni že za 16,95 evrov na mesec ob vezavi za 24 mesecev

Ljubljana, 21. januar 2015 – HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je naznanil, da je pametni telefon HTC Desire EYE slovenskim uporabnikom ekskluzivno na voljo pri Telekomu Slovenije. Sedaj lahko slovenski uporabniki s popolno jasnostjo zajamejo velike in majhne življenjske trenutke. Z odličnimi zmogljivostmi naprave lahko uživajo v izjemnih zgodbah in ustvarjajo najboljše selfije. HTC Desire EYE je že na voljo v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji.

HTC Desire EYE odpira nov svet ustvarjalnih in funkcionalnih zmožnosti. Je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki uživajo v multimediji, fotografiranju, snemanju in – selfijih.

Uporabniki si lahko pri Telekomu Slovenije svoj HTC Desire EYE zagotovijo po redni ceni (brez vezave) za 560 evrov ali pa v katerem izmed mobilnih paketov. V akcijski ceni je telefon na voljo že za 406,80 evrov (ob vezavi za 24 mesecev). Ob sklenitvi naročniškega razmerja za 12 mesecev je cena telefona 444 evrov oziroma 37 evrov na mesec.

Nove pametne funkcije mobilnega telefona HTC Desire EYE omogočajo izvrstne posnetke. Opremljen s senzorji BSI za ostrenje slike pri šibki svetlobi in pametno dual-LED bliskavico na obeh kamerah, HTC Desire EYE zagotavlja laskave in naravne odtenke za kar najboljši videz v trenutkih nižje osvetlitve. S 13-megapiksli HTC Desire EYE hkrati omogoča ustvarjanje selfijev v visoki ločljivosti in živahnost posnetkov s kamero na zadnji strani naprave. Odličnost posnetkov je izpopolnjena s tremi namenskimi mikrofoni, ki skrbijo za kristalno čist zvok. Ob visoki ločljivosti 5,2 palčnega zaslona in HTC BoomSound™ sistemom je uživanje v multimediji zagotovljeno.

HTC Desire EYE je inovacija brez primere, saj s HTC EYE™ Experience preko združevanja fotografij ali videoposnetkov, zajetih s sprednjo in zadnjo kamero, ustvari spektakularne zgodbe in tako ustvarja popolnoma novo izkušnjo snemanja selfijev. Drzen, svetel, dvobarven enodelni dizajn razširja možnosti uporabe. Je eleganten in omogoča izražanje osebnega stila, hkrati pa z vodoodpornostjo uporabnika spremlja tudi 30 minut kar do enega metra pod vodno gladino.

Več o ponudbi mobilnega telefona HTC Desire EYE lahko preberete na http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobiteli-in-naprave/mobiteli/htc-desire-eye ali obiščite prodajna mesta Telekoma Slovenije.

HTC

Korporacija HTC je usmerjena v briljantnosti. Kot globalni inovator na področju pametnih telefonov in tehnologije, razvija mednarodno nagrajene mobilne telefone in inovacije vse od ustanovitve leta 1997, vključno z zelo dobro sprejetima linijama HTC One in HTC Desire pametnih telefonov. Prizadevanje za dovršnost je umeščeno v središče delovanja korporacije ter je navdih za najboljši dizajn v svoji kategoriji in spreminja mobilne izkušnje uporabnikov po vsem svetu. Korporacija HTC je uvrščena na borzo Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498).

Več informacij je na voljo na: www.htc.com

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com