HTC One® s pomanjšano različico - HTC ONE MINI

18.07.2013.

News photoNews photoNews photoNews photo

4.3-palčni pametni telefon HTC dovršen s funkcijami HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ in HTC BoomSound™

HTC, globalni vodilni ponudnik mobilnih inovacij, je 18. julija 2013 predstavil novi mobilni telefon HTC One mini. Gre za pomanjšano različico vrhunskega pametnega mobilnega telefona HTC One, ki je prisoten v 181 državah pri več kot 583 omrežnih distributerjih.

Novi HTC s 4,3-palčnim ekranom in zmogljivim 1.4 GHz dvojedrnim procesorjem združuje funkcije HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ in HTC BoomSound™.Zadnja različica sistema Android z uporabniškim vmesnikom HTC Sense® omogoča neverjetno doživetje uporabnikom, ki zahtevajo odličnost pri izgledu in zmogljivosti.

HTC One mini je odgovor na zahteve uporabnikov po najboljši mobilni tehnologiji v obliki, primerni za vsak žep. HTC One mini ima tudi vlogo glasnika, v času ko HTC Korporacija pridobiva na platformi globalnega vodilnega podjetja v inovacijah. HTC One je povečal prepoznavnost podjetja pri mladih uporabnikih na rekordnih 87%, kar predstavlja globalni uspeh brez primere. Število uporabnikov, ki v obdobju 6 mesecev načrtujejo nakup mobilnega telefona HTC, se je po podatkih GFK podvojilo, kot posledica dejstva, da je HTC One priporočilo kar 94% lastnikov.

Peter Chou, predsednik uprave HTC Korporacije je ob tem povedal: “Ponosni smo, da imamo na trgu vodilni pametni telefon. S prihodom HTC One mini, pa smo postali najboljša družina pametnih telefonov na svetu. HTC One mini pooseblja vse uspehe pametnega telefona HTC One, v manjši a enako privlačni različici.”

Predmet poželenja

HTC One mini se z izostrenim in živahnim 4,3-palčnim zaslonom z ločljivostjo 720p ponaša z enkratnimi lastnostmi dizajna znamke HTC. Na voljo v srebrni in črni barvi je HTC One mini z osupljivim tankim aluminijskim ohišjem čudovit tako po izgledu kot na otip.

HTC BoomSound: mobilni zvok je spremenjen za vedno

HTC One s funkcijo HTC BoomSound z dvojnimi sprednjimi zvočniki prinaša revolucionarno avdio doživetje. HTC One mini zaradi namenskih ojačevalnikov, ki zagotavljajo večjo izostrenost zvoka, omogoča enako jakost zvoka, ki bo vas in vaše prijatelje popeljal v središče dogajanja, tako pri poslušanju glasbe, gledanju video posnetkov ali igranju iger. Beats Audio™ integracija pa je izjemnost zvoka popeljala na višjo raven in zagotavlja najboljše doživetje pri poslušanju glasbe, ki je na voljo na mobilnem telefonu.

HTC BlinkFeed: vaše najljubše vsebine vse na enem ekranu

HTC One mini postavlja vaše najljubše vsebine v središče vašega mobilnega sveta. HTC BlinkFeed bovaš začetni zaslon preoblikoval v enoten neposreden prenos pomembnih informacij, saj prinaša posodobitve družbenih omrežij, novice in fotografij neposredno tja, kjer jih boste najbolj potrebovali. Z združevanjem osvežene vsebine, z več kot 10.000 novicami najbolj pomembnih in zanimivih virov na dan, bodo sedaj vse informacije, ki jih potrebujete, na dosegu roke. Premikanje med več aplikacijami in spletnimi stranmi tako ne bo več potrebno.

HTC UltraPixel fotoaparat s funkcijama HTC Zoe in Video poudarki

Nikoli več ne boste zamudili nobenega pomembnega trenutka, saj osupljiva UltraPixel fotoaparatin HTC Zoe funkcijatelefonovHTC omogočata revolucionarno doživetje.HTC UltraPixel fotoaparat zajame neverjetne podrobnosti fotografij in ima izboljšan dinamični razpon tudi pri slabi svetlobi, saj zajame 300% več svetlobe od tradicionalnih senzorjev fotoaparatov pametnih mobilnih telefonov. HTC Zoe pa v življenja uporabnikov prav tako prinaša posebne trenutke v 3-sekundnih videih, ki omogočajo vrsto naprednih možnosti urejanja in fleksibilnost v kreativnosti.

Sprednja kamera z 1.6MP  visoko ločljivostjo omogoča navdihujoče posnetke in izjemne avtoportrete, ki jih ne boste želeli zadržati zase. Vaše slike bodo oživele v interaktivni dinamični galeriji. Poleg tega  funkcija Video Highlights omogoča avtomatično ustvarjanje osupljivega 30-sekundnega predvajanja – vse to brez strokovnega poznavanja programske opreme. Preprosto izberite svoj lasten zvočni posnetek iz ene izmed predhodno prenesenih tem v vaši osebni glasbeni knjižnici in delite svoj video preko spleta s komerkoli.

 

                                                                                     

Globalna razpoložljivost

 

HTC One mini je bil na izbranih tržiščih na voljo od avgusta, na vseh ostalih globalnih tržiščih pa od septembra.

 

 

 

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com