Novi HTC One A9 v Sloveniji ekskluzivno pri Si.mobilu

13.11.2015.

News photoNews photoNews photo

V Si.mobilovi ponudbi na Ultimativnem L že za 24 mesečnih obrokov po 16 evrov

Ljubljana, 10. november 2015 – HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, svoj najnovejši pametni telefon HTC One A9 v Sloveniji ekskluzivno umešča na police mobilnega operaterja Si.mobila. Za dovršen dizajn, najnovejši operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow in uporabniški vmesnik HTC Sense bodo Si.mobilovi uporabniki ob nakupu brez vezave odšteli 629 evrov. Briljantni predstavnik iz družine telefonov HTC One je  na voljo tudi v paketni ponudbi Ultimativni L že za 24 mesečnih obrokov po 16 evrov. Prvih sto kupcev bo razveselilo še posebno darilo – aktivni retro oblikovan ovitek HTC Dot View™ II, s katerim je možno telefon upravljati tudi takrat, ko je zaprt.   

Kmalu po globalni predstavitvi je brezkompromisni pametni telefon HTC One A9 že dostopen na slovenskem trgu. »Pametni telefon HTC One A9 izstopa iz množice, tako kot ljudje, za katere je bil ustvarjen. To so tisti, ki ne sklepajo kompromisov, ampak vedno zahtevajo popolno ujemanje sloga in naprednih funkcij delovanja ter nešteto možnosti za osebno prilagoditev naprave,« prednosti za uporabnika povzema Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC.

HTC slovenskim uporabnikom, ki bodo telefon HTC One A9 kupili do konca leta, podarja tudi dodatno leto jamstva. Po principu 2 + 1 bodo uporabniki brezskrbno uporabljali telefon tri leta.

Napreden videz in zmogljiva notranjost za celostno doživetje

Žlahtnost pametnega telefona poudarja popolno zlivanje izjemno tankega kovinskega okvirja z elegantnim dvojnim vrhnjim slojem ter 5-palčnega (12,7 cm) zaslona visoke ločljivosti AMOLED s steklom 2.5D Corning® Gorilla® Glass 4. Nemoteno delovanje, hitro povezovanje in daljšo življenjsko dobo energije omogoča kombinacija najnovejšega procesorja Qualcomm® Snapdragon™ 617 z modemom X8 LTE in 64-bitna osemjedrna procesna enota. Najnovejša inovacija družbe Google, operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow, skupaj z uporabniškim vmesnikom HTC Sense zagotavlja mobilno izkušnjo po meri uporabnika.

Neverjetno doživljanje predvajanih vsebin

Dve kakovostni kameri telefona HTC One A9 poskrbita za podoživljanje lepih trenutkov. Prednost osnovne kamere na zadnji strani naprave z ločljivostjo 13 milijonov slikovnih točk je stabilizator (ang. Optical Image Stabilization), ki z zmanjševanjem tresljajev daje kristalno čiste posnetke v vsakem trenutku. Zahvaljujoč senzorju HTC UltraPixel lahko uporabnik posname jasne avtoportrete ne glede na količino svetlobe v prostoru. Za dramatične učinke posnetkov sta med drugim na voljo funkciji urejanja Photo Editor in Hyperlapse za pohitritev posnetkov.

Doživeto obujanje spominov prinašata dovršen, v slušalkah vgrajen zvočni sistem HTC BoomSound™ ter sistem za prostorsko predvajanje zvoka visoke ločljivosti Dolby Audio™ surround technology. S pretvornikom DAC, ki omogoča 24-bitni zvok s kakovostjo 192 kHz, je poslušanje bogat in globok zven realnosti. Najljubše aplikacije, igre, fotografije, glasba in videoposnetki so s 16 GB notranjega spomina ter možnostjo dodatne razširljivosti prek spominske kartice SD v velikosti do 2 TB zvesti spremljevalec uporabnika telefona HTC One A9.

Informacije o razpoložljivosti pametnega telefona HTC One A9 so na voljo na prodajnih mestih ali spletni strani Si.mobila.

HTC

Korporacija HTC je usmerjena v briljantnost. Kot globalni inovator na področju pametnih telefonov in tehnologije razvija mednarodno nagrajene mobilne telefone in inovacije vse od ustanovitve leta 1997, vključno z zelo dobro sprejetima linijama pametnih telefonov HTC One in HTC Desire. Prizadevanje za dovršenost je umeščeno v središče delovanja korporacije ter je navdih za najboljši dizajn v svoji kategoriji in spreminja mobilne izkušnje uporabnikov po vsem svetu. Korporacija HTC je uvrščena na borzo Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498).

Več informacij je na voljo na: www.htc.com.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com