Nicky Romero - ponovno na festivalu HTC DAY&NIGHT!

02.07.2014.

News photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photo

Nicky Romero, trenutno eden najbolj iskanih DJ-jev in producentov, se vrača v Papayo po lanskoletnem nastopu, za katerega poudarja, da je eden od njegovih najljubših v karieri.

»Papaya  ima v mojem srcu posebno mesto. Spet se vračam. Nastopi v Papayi pa so med mojimi najljubšimi poletnimi nastopi. Spomnim se tudi sončnega vzhoda nad Velebitom in pokrajine, ki zgleda kot Mesec, nepozabno…« Nicky Romero, eden najbolj iskanih DJ-jev današnjega časa.

HTC, vodilno svetovno podjetje na tržišču mobilnih inovacij in oblikovanja, ter Papaya, najboljši poletni klub Mediterana na prostem ter 23. najboljši klub na svetu po oceni prestižne britanske revije DJ MAG magazin, ponosno napovedujeta nastop Nickyja Romera in drugih največjih svetovnih klubskih imen na festivalu HTC Day&Night 2014.

Festival HTC Day&Night 2014 bo potekal od 14. do 18. julija. V petih dneh se bodo na devetem festivalu HTC Day&Night na najbolj znanem hrvaškem letnem odru – v Papayi na plaži Zrće – publiki predstavila trenutno najbolj vznemirljiva imena z vrha svetovne DJ scene Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro in Sunnery James & Ryan Marciano.  

Kot napoved nepozabnemu petdnevnemu festivalu HTC in Papaya pripravljata tudi HTC After Beach Party program, ki bo od 4. julija vsak petek obiskovalcem ponujal fantastičen avdiovizualni užitek ter izjemno zanimiv in nadvse bogat klubski program, poln odličnih poletnih ritmov, dobre družbe ter fantastičnega ambienta popolnoma novega odra kluba.

»V HTC-ju sodelovanje s klubom Papaya doživljamo kot fantastično združitev zabave in dela. Po eni strani je skupna filozofija ljubezni do vrhunske glasbe, druženja, zabave, produktivnosti in kreativnosti, ustvarjanja spomina na nepozabno poletje v obliki fotografij in videoposnetkov v neverjetnih učinkih in osupljivih barvah. Po drugi strani gre za željo najboljših biti z najboljšimi – festival HTC Day&Night pa najboljšo tehnologijo povezuje z najboljšimi glasbenimi kreativci in najboljšo publiko,« je povedala Petra Razić Rogić, direktorica HTC-ja za regijo North Adriatic ter dodala: »Na globalni ravni HTC spremlja delo najboljših svetovnih kreativcev, kar vključuje tudi podporo vrhunskim glasbenim dogodkom. Še posebej nas veseli, da imamo možnost sodelovati pri ustvarjanju takšnega zares svetovnega poletnega klubskega spektakla tudi na Hrvaškem.«


Program HTC Papaya & Day Night Festivala:
14.7. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO
15.7. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
16.7. BEATTHROAT predstavlja SHOWTEK
17.7. NICKY ROMERO
18.7. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH

Vstopnice za legendarni HTC Day & Night festival so na voljo po ceni 59 €, VIP vstopnice pa po ceni 99 € na Papayini spletni strani: www.papaya.com.hr/shop/tickets.

Vse informacije v zvezi s klubom Papaya in prihajajočo sezono 2014, je mogoče najti na spletni strani www.papaya.com.hr.

 

INFORMACIJE O IZVAJALCIH:

ALVARO je nizozemski DJ, ki je v samo 4 letih osvojil klubsko sceno, čeprav ima šele 25 let. K njegovi hitro rastoči slavi so pripomogli tudi nastopi na največjih svetovnih dogodkih kot so Ultra v Miamiju, Tomorrow Land v Belgiji te Creamfields. Njegovo delo je prepoznal tudi velikan Tiesto, ki ga angažira za svoje turneje v vlogi spremljevalnega DJ-ja.

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO sta nizozemska producena in DJ dvojec z zelo rafiniranima značajema in zabavljaškimi značilnostmi. Njun glavni cilj je ponuditi čim boljšo zabavo svoji publiki s svojimi deep in funky zvoki. Ravno zaradi tega se jima veliko število ljudi ne more upreti.  Z glasbo se ukvarjata že od otroštva, njuna skupna strast pa je ravno house glasba. Takoj po zaključku njunega prvega skupnega nastopa so hitro sledili nastopi v vseh pomembnih klubih na Nizozemskem.

SHOWTEK je producentski dvojec bratov, ki sta svojo skupno strast našla v klubski glasbi. Kjerkoli se pojavita, v katerem koli kotičku sveta, so njuni koncerti vnaprej razprodani. V letu 2013 sta bila s strani glasbenih medijev razglašena za trenutno najbolj vroč dvojec na elektronski sceni. Pri produkciji in remiksih sodelujeta s pop in r'n'b zvezdami kot je Chris Brown, Billbord in MTV pa ju redno uvrščata med top 10 izvajalcev v dance kategorijah.

NICKY ROMERO je nizozemski house DJ in producent, ki je v svoji karieri sodeloval z velikani kot so Tiesto, Fedde Le Grand, Sander Van Doorn, David Guetta. Leta 2012 je objavil svoj prvi velik hit Toulouse,  MTV pa ga je istega leta napovedal kot mladi up elektronske glasbe. Istega leta je bil gost Davida Guette na Ibizi, prestižni DJ MAG ga je nagradil z nagrado Highest new entry, uvrstil pa se je tudi na 17. mesto lestvice najboljših DJ-jev na svetu. Singl »I could be the one« v sodelovanju z Aviicijem je dosegel velik uspeh po vsem svetu in hkrati napoveduje sijajno prihodnost temu vrhunskemu glasbeniku. Nicky Romero  za lanskoletni nastop v Papayi  poudarja, da je eden njegovih najboljših v karieri.

TOMMY TRASH je DJ in producent z nominacijo za prestižni nagradi Grammy in VMA ter platinastimi prodajami CD-jev, ki jih izdaja z diskografsko hišo Axtone, njegovega priljubljenega kolega Axwell-a (ex Swedish House Mafia). MTV in Rolling Stone sta mu dali naziv izvajalca, na katerega morate biti pozorni v prihodnosti. Letošnji nastop v klubu Papaya bo njegov premierni nastop tega poletja.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com