Navdahnjen z naravo in ustvarjen za življenje: HTC predstavlja One A9s

02.09.2016.

News photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photo

Natančno obdelano kovinsko ohišje, varnost s prstnim odtisom in odlična fotoaparata združeni v najnovejši HTC One

BERLIN, 1. september 2016 – Podjetje HTC, vodilno inovativno podjetje na področju mobilnih tehnologij in navidezne resničnosti, je predstavilo najnovejši pametni telefon nagrajene družine mobilnih telefonov HTC One – HTC One A9s. Temelječ na vrhunski obliki in svetovno priznanih tehnoloških inovacijah, je bil One A9s ustvarjen za navdih novi generaciji mobilnih telefonov, ki so izjemno natančno izdelani in kakovostni ter bodo naprodaj po dostopni ceni.

Družina HTC One je za oblikovanje in izjemne funkcionalnosti prejela številne nagrade panoge in HTC One A9s nadaljuje to tradicijo. Oblikovanje slednjega je navdihnila narava, na voljo pa je v kovinskem ohišju z dvojnim nanosom, ki se lesketa ob svetlobi njegovega okvirja. Ima brušene robove in 5-palčni zaslon, ki se lepo poda v dlan, linije gumbov pa dokazujejo posvečanje prav vsaki podrobnosti. Poleg lepote je tudi vzdržljiv, saj je bil podvržen stotinam preizkusov padcev in prask ter stotinam ur preizkusov v ekstremnih pogojih.   

»HTC One A9s smo namenili širokemu krogu uporabnikov, ki želijo čudovit telefon v izvrstno oblikovanem kovinskem ohišju,« je dejal Chialin Chang, predsednik oddelka za pametne telefone in povezane naprave v podjetju HTC. »One A9s tako v eni sami napravi nudi prefinjenost, zanesljivost, lepo kovinsko ohišje in zmogljive funkcije, vse te lastnosti pa so bile navdahnjene z naravo in ustvarjene za življenje.«

 

Takojšnji dostop na dosegu prsta

HTC One A9s ščiti vaše dragocene podatke z enim samim dotikom. Izjemno hitro tipalo prstnega odtisa je namreč nameščeno neposredno pod zaslon HD in hitro prepoznava prstni odtis s skoraj vsakega kota. Vaš prstni odtis lahko ob tem služi tudi za odklepanje aplikacij, zaščitenih s HTC Boost+, zmogljivo zbirko orodij za varnost, varovanje zasebnosti in izboljšanje zmogljivosti.

 

 Več nadzora in svobode

HTC Boost+ ohranja vaš telefon v vrhunski kondiciji, saj dinamično razporeja potrebne vire, kar pomeni, da preklaplja med aplikacijami hitro in tekoče, medtem ko zmanjšuje porabo energije aplikacij, ki delujejo v ozadju. Boost+ prav tako sprošča delovanje telefona, s tem ko briše začasne datoteke in vas obvešča o aplikacijah, ki jih niste že dolgo uporabljali, kar je najboljši način, da telefon deluje kot nov tudi po dolgotrajni uporabi. 

Vendar si ne želite le tega, da telefon deluje kot nov, temveč da deluje kot vi. HTC One A9s vam tako omogoča popolno prilagoditev. HTC Freestyle Layout vam omogoča svobodo in ustvarjalnost pri urejanju postavitve zaslona – premikanje ikon in drugih zaslonskih elementov kamorkoli. Združujte jih ali prekrivajte. Lahko jih tudi povežete z aplikacijami in se tako za vedno znebite zaslonskih ikon. Domači zaslon je vaš, uporabljajte ga na način, ki vam je najbolj všeč.   

 

Shranite spomine, ki bodo oživeli

Le redke stvari na pametnem telefonu so tako pomembne, kot je kakovost fotoaparata, saj je slednji ključno orodje za dolgotrajno shranjevanje vaših spominov in radosti življenja. Zaradi tega ima HTC One A9s vrhunski 13 MP glavni fotoaparat s samodejnim ostrenjem za čiste in jasne slike. S tipalom BSI Sensor boste ustvarili čudovite fotografije tudi ob slabši svetlobi, medtem ko vam funkcija RAW capture v načinu Pro mode omogoča poglobljeno urejanje.

Sekundarni fotoaparat s 5 MP omogoča ustvarjanje čudovitih selfijev. Prostoročno lahko naredite selfije s funkcijo Voice Selfie ali pa samodejni selfie samo z nasmehom. S funkcijo Live Makeup je možno nastaviti kožne odtenke, še preden posnamete fotografijo.

Vrhunski fotoaparat pa je dober le toliko, kolikor je možno za večno shraniti, poiskati in deliti spomine – zato HTC One A9s nudi neomejeno brezplačno shranjevanje z Google Photos1. S tem vam ne bo treba več skrbeti, da bi na telefonu ostali brez prostora za shranjevanje, saj bodo vse vaše fotografije in videi shranjeni v oblaku. Poleg tega lahko z izbiro iskanja do shranjenih datotek dostopate hitro in preprosto ter poiščete fotografije glede na obraz, lokacijo, predmete in druge specifike, ali pa jih poiščete ročno glede na ključne besede.  

 

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com