HTC U Ultra: It’s all about U

13.01.2017.

News photoNews photo

Predstavljamo HTC U Ultra. Narejen zate, izjemnega posameznika.

»It reflects U«

Čudovit, s sofisticirano novo površino iz tekočih kristalov.

»It learns from U«

            Razvija se skupaj s tabo in te sčasoma spoznava. 

»It puts U on top«

            Priročen,z novim dvojnim zaslonom.

»It listens to U«

Edinstven, s prilagajanjem zvoka tvojemu slušnemu zaznavanju.

»It captures the best U«

Odlična svetloba, izjemne barve in podrobnosti s fotoaparatom UltraPixel tako spredaj kot zadaj.

 

»Reflects U«

Tvoje ambicije se odražajo v novi, prelepi 3D-površini iz tekočih kristalov, medtem ko lesketajoča se, simetrična in zaobljena steklena konstrukcija čudovito razprši svetlobo. Barve (nastajajo iz mineralov, ki izparevajo) dodajajo globino in zagotavljajo čisto sliko z vseh zornih kotov. Polirana površina se preliva v robove telefona, kar pomeni, da se slednji udobno poda v tvojo dlan.   

 

 

 

 

»Learns from U«

Predstavljamo HTC Sense Companion1, osebnega pomočnika, ki se uči od tebe. To pomeni, da, na primer, v primeru sneženja predlaga topla oblačila in predčasen odhod z dela, ali pa te opomni, da je treba telefon napolniti, v kolikor izračuna, da baterija ne bo zdržala do tvojega prihoda domov. Lahko pa celo predlaga dobro restavracijo, kadar potuješ med vikendom. Skratka, te pozna in je narejen na način, da te vseskozi spoznava2.

 

»Responds to U«

Prepoznava govora – najbolj naraven način za sporazumevanje. HTC U Ultra prepozna tvoj glas in se nanj tudi odzove, tudi če je v stanju pripravljenosti. Možno je brskanje po telefonu, sprejemanje in zavračanje klicev, prestavljanje ali prekinjanje alarmov … Vse to in še več z glasovnim ukazom.

 

»Puts U on top«

Bodi vedno obveščen. Novi dvojni zaslon ti omogoča hiter dostop do informacij – do najljubših stikov, aplikacij, opomnikov, dogodkov … Ker morajo biti vse pomembne stvari vedno na vrhu zaslona.   

 

»Listens to U«

Zaznavanje zvoka je tako edinstveno, kot je prstni odtis. HTC USonic3 analizira tvoje zaznavanje zvoka z napravo, podobno sonarju, in ga prilagodi rezultatu analize. Majhna mikrofona namreč sprejmeta odboj iz tvojega levega in desnega ušesa ter analizirata ton. S tem optimizirata slušalke samo zate in lahko slišiš tone, ki jih prej nisi. Bodisi v knjižnici bodisi na zabavi, slušalke lahko prilagodiš ravni hrupa okoli tebe.    

 

Zvočniki HTC BoomSound Hi-Fi edition s posebnim oblikovanjem nudijo izjemen zvok, kot si ga vajen pri najboljših zvočnih sistemih. Visokotonec zgoraj, nizkotonec spodaj, medtem ko mikrofoni (z zaznavanjem zvoka iz vseh smeri) omogočajo 360-stopinjsko snemanje zvoka.

 

»Pick the best U«

Naredi čudovite selfije na način, ki ti je najljubši. Preprosto preklopi med možnostma s 16 MP ali UltraPixel4, ki omogoča vrhunsko zaznavanje svetlobe – idealen za posnetek večerje ob svečah. Lahko pa izbereš možnost s 16 MP, ko želiš posnetek z vsako podrobnostjo.  

 

»Captures U«

Za vsak fotoaparat na mobilnem telefonu trdijo, da ustvarja čudovite fotografije. Naš je ocenjen kot najboljši na trgu. Glavni fotoaparat z 12 MP (UltraPixel) nudi manj nejasnosti, hitrejše ostrenje ter boljše fotografije ponoči. Ker je zate pomembna vsaka fotografija – kjerkoli, kadarkoli.  

 

 

HTC U Ultra

Popolnoma simetričen

Čudovito, zaobljeno 3D barvno steklo

Izjemno tanek

Na voljo s HTC Sense Companion, HTC USonic s 3D Audio in z vrhunskima fotoaparatoma

Ustvarjen, da odseva tvoj značaj – #BrilliantU

 

To še ni vse Jè

 

 

 

»HTC U Play: For the playful you«

To je HTC U Play. Igriv telefon, ki se čudovito poda v tvojo dlan.

»It reflects U«

Čudovit, s sofisticirano novo površino iz tekočih kristalov.

»It learns from U«

            Razvija se skupaj s tabo in te sčasoma spoznava.

»It listens to U«

Edinstven v prilagajanju zvoka tvojemu slušnemu zaznavanju.

»It captures the best U«

Odlična svetloba, izjemne barve in podrobnosti s fotoaparatom UltraPixel tako spredaj kot zadaj.

 

»Reflects U«

Zažari v vsej svoji luči s 5,2-palčnim pametnim telefonom, oblikovanim na način, da odseva tvoje najboljše lastnosti! Tvoje ambicije se tako odražajo v novi, prelepi 3D-površini iz tekočih kristalov, medtem ko lesketajoča se, simetrična in zaobljena steklena konstrukcija1 čudovito razprši svetlobo. Barve (nastajajo iz mineralov, ki izparevajo) dodajajo globino in zagotavljajo čisto sliko z vseh zornih kotov. Polirana površina pa se preliva v robove telefona, kar pomeni, da se slednji udobno poda v tvojo dlan. Posebno pozornost smo namenili prav vsaki podrobnosti.

 

»Learns from U«

Predstavljamo HTC Sense Companion1, osebnega pomočnika, ki se uči od tebe. Prepozna tvoj glas in se nanj tudi odzove. Možno je prostoročno brskanje po telefonu, sprejemanje in zavračanje klicev, prestavljanje ali prekinjanje alarmov, pošiljanje sporočil … z glasovnim ukazom. Telefon se razvija skupaj s tabo in te sčasoma spoznava2.

 

»Listens to U«

Individualno zaznavanje zvoka je tako edinstveno, kot je prstni odtis. HTC USonic3 analizira vaše zaznavanje zvoka z napravo, podobno sonarju, in ga prilagodi rezultatu analize. Majhna mikrofona namreč sprejmeta odboj iz tvojega levega in desnega ušesa ter analizirata ton. S tem optimizirata slušalke samo zate in lahko slišiš tone, ki jih prej nisi. Bodisi v knjižnici bodisi na zabavi, slušalke lahko prilagodiš na način, da se prilagodijo ravni hrupa okoli tebe.    

 

»Captures U«

Naredi čudovite selfije na način, ki ti je najljubši. Preprosto preklopi med možnostma s 16 MP ali UltraPixel4, ki omogoča vrhunsko zaznavanje svetlobe. Lahko pa izbereš možnost s 16 MP za poljubne posnetke. Glavni fotoaparat s 16 MP nudi manj nejasnosti, hitrejše ostrenje ter boljše fotografije ponoči. Ker nikoli ne želiš zamuditi pravega trenutka za fotografijo. 

 

HTC U Play

Popolnoma simetričen

Izjemno tanek

Na voljo s HTC Sense Companion, prilagodljivim zvokom HTC USonic in z zaobljenim steklom v 3D

Ustvarjen, da odseva tvoj značaj – #BrilliantU

 

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com