HTC ONE z nadograjenim Jelly Bean Androidom 4.2.2 in HTCPRO certifikatom

11.07.2013.

HTC, globalni vodilni ponudnik mobilnih inovacij, je potrdil prihajajočo nadgradnjo programske opreme Android 4.2.2. (Jelly Bean) z izboljšavami uporabniškega vmesnika HTC Sense 5 za mobilne telefone HTC One.

Posodobitev prinaša znatne izboljšave uporabniškega vmesnika Sense, ki omogočajo lažje premikanje pripomočkov in bližnjic z orodnih vrstic na domači naslon. Nadgradnje je bila deležna tudi funkcija HTC BlinkFeed, ki z združitvijo s programom za deljenje fotografij Instagram izboljšuje prenos pomembnih informacij neposredno na domači zaslon. Posodobitev vključuje tudi napredne funkcije kot je zaklepanje fokusa na fotoaparatu in možnost nevidnega premikanja med skladbami preko glasbenega kanala HTC Music Channel.

Poleg posodobitve programske opreme Android bo HTC One postal prva naprava s HTCpro™ certifikatom v EMEA regiji (Evropa, Bližnji Vzhod in Afrika), ki bo presegel pričakovanja poslovnih uporabnikov. HTCpro™ ponuja varne in fleksibilne rešitve za upravljavce z informacijsko tehnologijo, ki se ukvarjajo z integracijo mobilnih telefonov. Novi HTC One tako ponuja poslovne funkcije, ki omogočajo izboljšano varnost z naprednim 256-bitnim šifriranjem ter vključujejo politiko varnostnih gesel, brisanje podatkov na daljavo in vrsto drugih zmogljivosti podprtih s HTC Sense ®. Podatki so dodatno zavarovani preko varne povezave VPN, ki vključuje tudi napredni Internet Protocol Security VPN podjetja Mocana Corp. Dodatne varnostne možnosti, upravljanja in spreminjanja podatkov (mobile device management - MDM), namenjene za poslovne uporabnike upravljavce z informacijsko tehnologijo, je omogočilo sodelovanje z vodilnimi podjetji na področju poslovnega upravljanja z mobilnimi napravami kot sta AirWatch in MobileIron ter drugi.

Phil Blair, predsednik HTC EMEA, je ob tem dejal: »Za uporabnike HTC One je najboljši telefon na svetu postal še boljši. HTC BlinkFeed in HTC UltraPixel fotoaparat sta redefinirala uporabniško izkušnjo, kar z dodatno funkcionalnostjo, integracijo in prilagodljivostjo vmesnika predstavljata precedenčni primer.«

David Jaeger, izvršni direktor HTCpro v HTC Corporation, je poudaril: »Uporabniki si želijo izbirati med napravami, ki jih uporabljajo na delu, za podjetja pa morajo biti naprave na delovnih mestih poslovno zmogljive. Kot prva naprava s HTCpro certifikatom, je HTC One vodilna inovacija tako po stilu kot vsebini, ki predstavlja poslovno zmogljiv model, ki obvladuje vse izzive tako pri delu kot v vsakodnevnem življenju.«

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com