Novi HTC One M9+ je popolni plus za uporabnika

17.07.2015.

News photoNews photoNews photoNews photo

Zmogljivo zajemanje posnetkov in doživeta zvočna izkušnja sta odeti v osupljivo luksuzno zunanjost

Ljubljana, 16. julij 2015 – HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je predstavil najnovejši pametni telefon iz svetovno priznane družine telefonov HTC One – HTC One M9+.

»Pametni telefon HTC One M9+ združuje vrhunski dizajn in tehnološko napredne tehnike ter tako popolno uteleša filozofijo podjetja HTC – povezovanje ljudi z njihovimi strastmi in opolnomočenje v njihovih prizadevanjih za odličnost,« je dejala Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC. »Z zmogljivim zajemanjem posnetkov in doživetjem zvoka, odetima v lepo oblikovano luksuzno zunanjost, novi HTC One M9+ zagotavlja resnično prvovrstno izkušnjo družine HTC One.«

HTC One M9+ nadgrajuje za HTC značilen enoten kovinski dizajn in ga združuje s pomembnimi novimi izboljšavami. Med drugim se ponaša s 5,2-palčnim (13,2 cm) zaslonom z ločljivostjo 2K ob novi funkciji varovanja Fingerprint security ter zvočnim sistemom HTC BoomSound s prostorskim ozvočenjem Dolby Audio™ za vznemirljive multimedijske izkušnje. HTC-jeva nova in izboljšana kamera Duo zagotavlja fotografije s profesionalnim videzom in najmanjšimi podrobnostmi ter visoko kakovostjo in prilagodljivostjo. Z radodarno kapaciteto kartice za shranjevanje micro SD v velikosti 128GB je uporabniku omogočeno varno shranjevanje najlepših trenutkov, ki ga spremljajo, kamorkoli se poda.

Popolna počastitev dizajna

Pametni telefon HTC One M9+ je tako še en dokaz stalnih prizadevanj za odličnost podjetja HTC, saj združuje zmogljivost, vzdržljivost, dovršeno izdelavo in intuitivne vmesnike. S stapljanjem najboljših lastnosti svojih nagrajenih predhodnikov HTC One M7 in HTC One M8, novi HTC One M9+ zaznamuje osupljiv dizajn z značilnimi kovinskimi robovi, ki se popolno zlijejo z elegantnimi krivuljami za plemenit videz naprave. Enoten kovinski dizajn je kombinacija natančne proizvodnje in dovršene izdelave z osupljivimi podrobnostmi. Dvobarvno srebrno in rožnato-zlato1 zunanjost dopolnjujejo gladke zlate stranice, ki lahkotno prehajajo v srebrno ohišje na hrbtni strani ter obdajajo svetel in živahen zaslon.

HTC Sense™ 7: podaljšek uporabnika

HTC One M9+ uporabniku daje nadzor in zagotavlja, da pametni telefon popolno obogati njegovo mobilno življenje. Uporabniški vmesnik HTC Sense™ 7 prinaša izkušnjo, ki je zelo prilagodljiva, ter inteligentno analizira uporabnikove najljubše fotografije za prilagoditev videza in doživljanja najljubših aplikacij, barvnih tem in ozadja. Prav tako poskrbi, da pametni telefon postane zvest sopotnik na potovanjih. Začetnemu zaslonu daje povsem nov pomen, saj glede na lokacijo umesti najbolj uporabne aplikacije na začetni zaslon in tako uporabniku zagotavlja, da je s tem vsebinskim in prilagodljivim gradnikom le dotik stran od tistih funkcij, ki jih potrebuje.

Neverjetni posnetki: ustvarjanje najlepših spominov

Z najboljšo kamero, ki je prav tista v žepu uporabnika, pametni telefon omogoča hitro zajemanje dovršenih, kreativnih in zabavnih fotografij. Kameri na pametnem telefonu HTC One M9+ sta zasnovani, da vsak trenutek zajameta z neverjetno kakovostjo, ki ga lahko uporabnik nato vedno znova podoživi. Merilni senzor globine s funkcijo UFocus™ omogoča zajemanje najmanjših podrobnosti in izbor točk fokusa ter tako ustvarjanje portretov profesionalnega videza. Funkcija Copy & Paste omogoča preslikavo osebe z ene fotografije na drugo, z možnostjo Dimension Plus™ pa si lahko uporabnik fotografijo ogleda z različnih zornih kotov in  tako doživi tridimenzionalno izkušnjo, s katero lahko zabava svojo družino in prijatelje.

Najboljši trenutki lahko presenetijo in se pogosto ne zgodijo ob primerni svetlobi. Telefon HTC One M9+ je zvest spremljevalec ljubiteljev spontanosti, saj sprednja kamera z novo in izboljšano funkcijo UltraPixel™ odlične posnetke posname tudi ob slabši svetlobi. Zahvaljujoč dinamični avtomatski izpostavljenost so posnetki ostrejši, bolj naravni in uravnajo avtoportrete v vseh svetlobnih pogojih.

Novi HTC One M9+ je opremljen s kamero DUO z 20 milijoni slikovnih pik, ki poudari vsako najmanjšo podrobnost ter zajame osupljive fotografije in živahne videoposnetke z ločljivostjo 4K, s katerimi je tekmec najnovejšim uspešnicam na tem področju. Za dodatno zaščito pred praskami ima steklena leča na HTC One M9+ prevleko iz safirnega stekla, ki ohranja visoko kakovost fotografij in videoposnetkov vse od začetka uporabe pametnega telefona.

Kombinacija uporabniškega vmesnika HTC Sense 7 in programske opreme EYE™ Experience uporabniku omogoča preprosto zajemanje kreativnih posnetkov. Uporabniki lahko svojo osebno ustvarjalnost pri vsakem posnetku odslej še bolje izrazijo z množico novih učinkov za urejanje fotografij. Aplikacija Zoe™ omogoča samodejno ustvarjanje neverjetnih domačih videoposnetkov, dodajanje glasbe po želji uporabnika² in združevanje s posnetki prijateljev, s katerimi lahko skupaj uživajo skupne trenutke.

Kljub velikemu število neverjetnih posnetkov je deljenje posnetkih trenutkov s prijatelji hitro. Ne glede na to, kje so shranjeni, nova funkcija HTC One Gallery omogoča preprosto iskanje po celotni knjižnici, ogled fotografij na pametnem telefonu, družabnih medijih in na platformah v oblaku. Galerija s celotno knjižnico, ki omogoča iskanje po datumu, lokaciji, dogodku, albumu ali s funkcijo Image Match celo s primerjavo samih fotografij, je tako na dosegu roke.

Razburljiv zvok: razlika je slišna

Kakovostno izkušnjo gledanja posnetkov dopolnjuje prvovrstno zvočno doživetje. Pametni telefon HTC One M9+ s funkcijo HTC BoomSound™ zagotavlja visokokakovostno predvajanje zvočnih posnetkov. Za pametne telefone iz družine HTC One značilen par stranskih zvočnikov, usmerjen proti uporabniku naprave, je sedaj združen s sistemom zvočnikov za prostorski zvok 5.1 Dolby® Audio3. Uporabnik se tako lahko prepusti vrhunskemu večdimenzionalnem kinematografskem poslušanju. Združena sistema HTC BoomSound in Dolby Audio™ ustvarita popolno zvočno ujemanje in poskrbita za uživanje v filmih z zvokom kot iz kina tudi brez uporabe slušalk ali zunanjih zvočnikov. Podpora popolnega 24-bitnega zvoka visoke ločljivosti HD, ki prekaša celo kakovost zvoka CD-plošč, bo prepričala tudi najzahtevnejše ljubitelje glasbe.

Povezovanje sveta uporabnika

Ker pametni telefoni hitro postajajo središče domače zabave, aplikacija HTC Connect™ omogoča preprosto uživanje v multimedijskih vsebinah s povezovanjem telefona z drugimi napravami. Telefon se samo s tremi dotiki zaslona poveže z združljivo televizijo ali zunanjimi zvočniki vodilnih proizvajalcev, vključno z izdelki blagovne znamke Harman Kardon. Funkcija za seznam predvajanja znotraj aplikacije HTC Connect uporabniku in njegovim prijateljem omogoča prenos vsebine s pametnega telefona na številne domače naprave zabavne elektronike.

Zaščita mobilnega sveta uporabnika

HTC One M9+ dopolnjuje novi senzor na prstni odtis. Za lažji dostop se senzor nahaja na sprednji strani telefona, uporabnik pa lahko telefon odklene že z enim samim dotikom. Zahvaljujoč večsmernim senzorjem morajo uporabniki v kateri koli smeri le položiti prst na senzor in že lahko odklenejo svoj telefon.

Razpoložljivost

Novi pametni telefon HTC One M9+ je izdelan v treh barvnih različicah: kovinsko sivi, zlati in srebrno-zlati.

Opombe urednikom

¹ Vse navedbe se navezujejo na barve, ne na same kovine.

² Uporaba avtorskih materialov brez dovoljenja je prepovedana.

3 Proizvedeno z licenco družbe Dolby Laboratories. Dolby in Dolby Surround sta tržni znamki družbe Dolby Laboratories

Več informacij o pametnem telefonu HTC One M9+, vključno s seznamom dodatkov, je dostopnih na spletni strani www.htc.com.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com