HTC NAPOVEDUJE NEPOSREDNO PREDVAJANJE DOGAJANJA S KAMERO »RE« PREKO OMREŽJA YOUTUBE, ZA DELITEV TRENUTKOV, KO SE LE TI ZGODIJO

12.01.2015.

News photo

Las Vegas/Ljubljana, CES, 8. januar 2015 – HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je danes napovedal prenos v živo s svoje nove RE™ kamere na družbeno omrežje YouTube. Sedaj lahko uporabniki enostavno delijo trenutek s povezavo RE kamere na njihov YouTube kanal in pošiljajo povezavo za neposredni prenos gledalcem po vsem svetu.

Storitev bo na voljo prek brezplačne posodobitve aplikacije RE aplikacije v trgovini Google Play™, od jutri, 9. januarja 2015, naprej, za vse naprave z operacijskim sistemom Android™. Nova funkcija za neposredni prenos omogoča uporabnikom RE kamere ne le enostavnega snemanja videoposnetkov, ampak tudi delitev posebnih trenutkov in najljubših dogodkov s tistimi, ki ne morejo biti prisotni. Prijatelji z vsega sveta ali družinski člani na poti odslej ne bodo zamudili dogajanja v živo. Brezplačna posodobitev bo pozneje v prvem četrtletju leta 2015 na voljo tudi za uporabnike operacijskega sistema iOS.

Širokokotno zajetje slike in majhnost RE kamere zagotavljata, da niti naprava niti uporabnik ne bo ničesar spregledal. Poleg varnostnega kopiranja na pametni telefon in v oblak, je s shranjevanjem na spominsko kartico microSD™ kamera RE vedno pripravljena na beleženje uporabnikovih dragocenih spominov.

Funkcija za neposredni prenos je enostavna za uporabo in priročen dodatek za največji izkoristek pri snemanju video posnetkov. Tako na primer poenostavi prenos klavirskega nastopa, potapljaške avanture, spremljanja ljubljenčkov in še več. Za uporabo je potrebna prijava preko aplikacije RE v uporabniški račun kanala YouTube in aktivacija neposrednega prenosa. Po potrditvi je prenos v živo s kamero RE mogoč v trenutku. Posnetki v živo, ki jih uporabniki želijo deliti se prenesejo neposredno s kamere RE na pametni telefon, ki nato pošlje posnetke na uporabnikov YouTube kanal. Ljudi se s pošiljanjem povezave do posnetka, preko SMS sporočila ali družbenih omrežij, povabi k ogledu dogodka. Četudi dogajanja ne morejo spremljati v živo, povezava ostane aktivna tudi, ko se prenos konča.

Gledalci za ogled prenosov ne potrebujejo kanala YouTube. Dogajanje v živo se lahko predvaja v javnem načinu, ki omogoča dostop do videoposnetkov vsakomur s povezavo ali v primeru, da samo najdejo posnetek na omrežju YouTube. Prav tako je neposredni prenos mogoč v zasebnem načinu, ki omejuje predvajanje le na tiste gledalce, s katerimi uporabniki prenos delijo.

Razpoložljivost

Posodobljena programska oprema za uporabo RE aplikacije bo na voljo od jutri, 9. januarja 2015, v spletni trgovini Google Play store, pozneje v prvem četrtletju letošnjega leta pa bo na voljo tudi spletni trgovini Apple App Store™.

Pri uporabi v skladu z navodili se RE kamera lahko uporablja do največ enega metra pod vodno gladino do 30 minut. Za več informacij o razpoložljivosti, funkcijah, uporabnosti in dodatkih obiščite spletno stran www.REcamera.com.

HTC

Korporacija HTC je usmerjena v briljantnosti. Kot globalni inovator na področju pametnih telefonov in tehnologije, razvija mednarodno nagrajene mobilne telefone in inovacije vse od ustanovitve leta 1997, vključno z zelo dobro sprejetima linijama HTC One in HTC Desire pametnih telefonov. Prizadevanje za dovršnost je umeščeno v središče delovanja korporacije ter je navdih za najboljši dizajn v svoji kategoriji in spreminja mobilne izkušnje uporabnikov po vsem svetu. Korporacija HTC je uvrščena na borzo Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498).

Več informacij je na voljo na: www.htc.com.

© 2015 HTC Corporation. Vse pravice pridržane. HTC, RE in vsa druga imena HTC izdelkov in funkcij so tržne znamke ali registrirane znamke podjetja HTC Corporation in njegovih podružnic v ZDA in/ali drugih državah. Vse druge omenjene tržne znamke so last njihovih lastnikov, njihova uporaba pa ne predstavlja ali pomeni podpiranja teh lastnikov, potrditve ali povezanosti s korporacijo HTC.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com