HTC Dot View ovitek zdaj še pametnejši in bolj intuitiven

16.07.2014.

Zadnje posodobitve na voljo preko aplikacije Dot View v Google Play™

Ljubljana, 16.7.2014 - HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je svojemu priljubljenemu ovitku Dot View dodal še pametnejše funkcionalnosti, ki jih lahko preko aplikacije Dot View naložite iz Google Play™.

Dot View je bil prvič predstavljen s HTC One M8. Ponujal je možnosti preverjanja ure in vremena ali prejemanje obvestil o SMS sporočilih, elektronski pošti in klicih. S posodobitvijo pa omogoča še prilagajanje ozadja, prilagodljive nastavitve in druge možnosti, s katerimi je še lažje brskati med obvestili brez razkritja zaslona.

Svoje Dot View ozadje lahko ustvarite z izbiro med 18 temami. Izberite lahko izmed fotografijami iz galerije ali fotoaparata in izrazite svoje razpoloženje, osebnost ali stil. Funkcijo »vrni klic« lahko sedaj aktivirate s preprostim potegom navzgor, ki omogoča takojšnjo povezavo s tremi zadnjimi klici, z gibi levo in desno pa se premikate skozi elektronska sporočila, SMS sporočila, tajnico in obvestili o klicih. Nastavitve si lahko tudi prilagodite po svoje, saj vam omogoča prikaz le zadnjih treh klicev ali opcijo »preskoči varnost« za hiter dostop.

O korporaciji HTC Korporacija HTC je bila ustanovljena leta 1997 in stoji za vrsto nagrajenih mobilnih naprav ter izvirnih rešitev v industriji. Ker so prav ljudje v središču vsega, kar HTC dela, korporacija premika meje dizajna in tehnologije, da bi dala smisel inovativnim in osebnim izkušnjam uporabnikom po vsem svetu. V HTC-jevem portfelju so pametni telefoni in tablični računalniki opremljeni z večslojnim grafičnim vmesnikom HTC Sense™, ki v mnogem izboljša uporabniške izkušnje. Delnice HTC-ja so prisotne na tajvanski borzi (TWSE: 2498). Več informacij je na voljo na spletni strani www.htc.com.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com