Hiter in preprost HTC Desire 320 že na voljo v Sloveniji

17.02.2015.

News photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photo

Ob nakupu na 24 obrokov že od 1 evro dalje pri Tušmobilu in pri Debitelu za 12 mesečnih obrokov po 8 evrov ob vezavi za 24 mesecev

Ljubljana, 13. februar 2015 – HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, na slovenski trg znova prinaša navdihujočo novost. Tokrat bo očaral pametni telefon HTC Desire 320, ki je odslej slovenskim uporabnikom pri Tušmobilu na voljo po ugodni redni ceni 159 evrov (brez vezave), na Debitelu pa lahko hiter in za uporabo preprost telefon dobijo že za 155 evrov.

 

Spoznajte HTC Desire 320: telefon, ki s ceno zadovolji in z obliko navduši.

 

HTC Desire 320 združuje navdihujoče funkcionalne zmogljivosti v cenovno dostopni napravi. Svoj pametni telefon si lahko uporabniki pri Tušmobilu zagotovijo po redni ceni (brez vezave) za 159 evrov ali pri Debitelu za 155 evrov. Izbirajo lahko tudi med različnimi paketnimi ponudbami. Akcijska cena telefona pri Tušmobilu v odličnem paketu PREMIUM L ob vezavi za 24 mesecev znaša 80 evrov. Pri Debitelu je ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev telefon uporabnikom na voljo že za 12 mesečnih obrokov po 8 evrov.

 

S pametnim telefonom HTC Desire 320 lahko nezahtevni uporabniki na preprost način osvajajo nove zmogljivostne ravni. Visoka ločljivost 4,5-palčnega zaslona z zmogljivim štirijedrnim procesorjem omogoča nemoteno izkušnjo ob igranju iger in ogledu video posnetkov, hitro brskanje po spletu in bliskovit odzivni čas ob večopravilnosti.

 

Prikrajšani ne bodo niti uporabniki z ustvarjalno žilico. Osnovna kamera s senzorjem ločljivosti 5 milijonov slikovnih pik in možnostjo snemanja videa v ločljivosti 1080p poskrbi za odlične posnetke, ki bodo očarali. Z vgrajenimi orodji bo odslej urejanje posnetkov preteklost, preprosto ustvarjanje 30-sekundnih filmov ob poljubni glasbeni kulisi in temi pa še bolj enostavno. Hkrati bodo uporabniki vselej na tekočem z aktualnim dogajanjem v medijih in na družabnih omrežjih. Telefon ima namreč nameščeno aplikacijo HTC BlinkFeed™, ki prikazuje in avtomatsko posodablja najpomembnejše novice uporabnikovih najljubših medijev kar na namizju naprave.

 

Za več informacij o ponudbi mobilnega telefona HTC Desire 320 obiščite prodajna mesta ali spletni strani mobilnih operaterjev Tušmobil in Debitel.

 

HTC

Korporacija HTC je usmerjena v briljantnost. Kot globalni inovator na področju pametnih telefonov in tehnologije razvija mednarodno nagrajene mobilne telefone in inovacije vse od ustanovitve leta 1997, vključno z zelo dobro sprejetima linijama pametnih telefonov HTC One in HTC Desire. Prizadevanje za dovršenost je umeščeno v središče delovanja korporacije ter je navdih za najboljši dizajn v svoji kategoriji in spreminja mobilne izkušnje uporabnikov po vsem svetu. Korporacija HTC je uvrščena na borzo Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498).

 

Več informacij je na voljo na: www.htc.com.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com