97 % POTROŠNIKOV »PRIPOROČA NAKUP« HTC ONE (M8)

28.05.2014.

News photoNews photoNews photo

97 % POTROŠNIKOV »PRIPOROČA NAKUP« HTC ONE (M8) ODKAR JE BIL LANSIRAN NA GLOBALNI TRG

Po prvem tednu, ko je telefon postal globalno dostopen, je HTC potrdil, da je HTC One (M8) najboljši telefon v zgodovini njihovega obstoja. Telefon je dobil številne pozitivne kritike v medijih, ogromno medijsko podporo in pohvale strokovnjakov na področju mobilne industrije ter potrošnikov.

Kljub temu da je do sedaj bil telefon dostopen le na izbranih trgih, je HTC One (M8) najbolje ocenjen telefon med potrošniki. Zaloge telefonov so sedaj na vseh trgih polne, analitiki pa predvidevajo, da se bo prodaja v naslednjih tednih znatno povečala, ko bo HTC One (M8) dostopen na več trgih.

»Zadovoljni smo, da so potrošniki prepoznali lepoto, inovativnost in zmogljivost HTC One (M8) ter so pohiteli, da čim prej to izkušnjo izkusijo tudi sami,« je povedal Peter Chou, izvršni direktor v HTC. »Že samo držanje telefona v roki je dovolj, da potrošnik občuti razliko v primerjavi s konkurenčnimi telefoni. Prav tako lahko zazna intuitivne značilnosti nove Sense 6 izkušnje, kot je Motion Launch, kar ga razlikuje od vseh ostalih telefonov na tržišču.Najboljši telefon v letu 2013 je z lansiranjem telefona HTC One (M8) postal še boljši. Z navdušenjem smo opazili, da se veliko število ljudi strinja z nami, kar je priseglo naša pričakovanja, da potrošniki cenijo kombinacijo lepote in zmogljivosti telefona,« je zaključil Peter Chou.

Na dan predstavitve novega HTC One (M8) je na Twitterju in Facebooku bilo veliko zanimanja, poleg tega pa je več kot osem milijonov potrošnikov spremljalo spletno stran HTC.com. Več kot tri milijone jih je v živo preko spleta spremljajo uradno predstavitev telefona za novinarje v New Yorku. HTC je trenutno osredotočen na zagotavljanje redne dobave telefonov, tistim zastopnikom na ključnih trgih, ki so že prodali vse svoje zaloge.

»V preteklih 12 mesecih smo naredili vse potrebne korake, da bi z ustrezno oskrbovano verigo zadostili povpraševanju po novem telefonu HTC One (M8) in drugih naših proizvodih,« je dodal Chou. »Danes smo popolnoma osredotočeni, da zagotovimo HTC One (M8) vsakemu, ki ga želi.«

Po prvih ocenah potrošnikov je telefon ocenjen z vrhunsko oceno za videz, izkušnjo, zaslon in kvaliteto zvoka, prav tako je dobil za trajanje baterije 4,66 točk od petih. Mnogi cenjeni strokovni recenzenti so ocenili HTC One (M8) kot »najboljši pametni telefon leta 2014«, v primerjavi z drugimi vodilnimi modeli, ki so bili lansirani letos. Tako analitiki v mobilni industriji napovedujejo rast prodaje tako HTC One M8 kot HTC Desire 816, ki ima že preko milijon naročil na Kitajskem, odkar je bil marca lansiran na trg. Jason Mackenzie, predsednik HTC Amerika, je prejšnji teden s svojo objavo na Twitterju povedal, da so s prodajo zelo zadovoljni, kar potrjujejo tudi prvi rezultati.

 Globalni HTC ambasador, Robert Downey mlajši, je komentiral odziv javnosti o novem HTC One (M8): »Sodelujem s HTC-jem, ker delajo eno stvar in to najboljše. HTC je nemogoče primerjati, ko govorimo o dizajnu. Poglejte si recenzije; včasih niso pomembne, včasih definirajo status, ampak v IT svetu so vse.«

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com