HTC U11 life z Androidom One – vrhunske inovacije v cenovno ugodnem telefonu

17.11.2017.

News photoNews photoNews photoNews photoNews photoNews photo

Upravljanje s stiskom robov, odlična fotoaparata, robustno ohišje, slušalke USonic in čista Android izkušnja, ki jo je zasnoval Google

TAJPEJ, 2. november 2017 – Na podlagi inovacij in oblike nagrajenega paradnega konja HTC U11 HTC predstavlja najnovejšega člana družine pametnih telefonov “U” – HTC U11 life. Tako kot njegov predhodnik je HTC U11 life zasnovan na način, da poudari uporabnikov zanos, strast, ustvarjalnost in individualnost, s tem da le za del cene paradnega konja nudi vrhunske funkcije – vključno z najnovejšimi Googlovimi programskimi inovacijami in z Androidom One.

 

HTC U11 life nudi najboljše inovacije HTC U11, vključno z naslednjimi:

 

 

 • Edge Sense, nova dimenzija upravljanja s stiskom, ki omogoča stiskanje robov za upravljanje vaših najbolj pogostih aplikacij oziroma dejanj, vključno z Google Assistantom.
 • Odlična fotoaparata s funkcijama samodejnega ostrenja Phase Detection Autofocus in HDR Boost v 16 MP glavnem fotoaparatu za hitrejše, bolj čiste fotografije ter občutljivost na svetlobo UltraPixel v 16 MP sekundarnem fotoaparatu za izjemne selfije tudi pri slabših svetlobnih pogojih. Osnovna knjižnica je Google Photos, ki nudi brezplačno in neomejeno hrambo fotografij in videov.
 • Robustna površina, odporna na zahtevne vremenske pogoje, je narejena iz akrilnega stekla, ki osupljivo odseva svetlobo pri vsakem gibu – tudi v dežju, snegu. Odporna je proti prahu in vodotesna (standard IP67)1.
 • Priložene slušalke HTC USonic so garancija za vrhunski zvok, ki se prilagodi vašemu sluhu, dodana je funkcija zmanjšanja hrupa Active Noise Cancellation.
 • Najnovejše iz Googla z Androidom One – uživajte v najnovejši posodobitvi operacijskega sistema Android, Android Oreo, ki vam omogoča odlično programsko izkušnjo podjetja Google.2

 

HTC U11 life bo v Sloveniji na voljo v različici s 3 GB RAM-a in 32 GB pomnilnika, in sicer v modri ter črni barvi.

 

Edge Sense

 

 

 

 • HTC U11 life je opremljen s priznano in prelomno tehnologijo Edge Sense. S preprostim stiskom lahko vklopite fotoaparat in fotografirate, zaženete Google Assistant ali katerokoli aplikacijo.
 • Z Edge Sense pa ne boste le fotografirali, lahko tudi programirate odpiranje aplikacij, kot sta Google Maps ali Google Music, in stisnete za uporabo skoraj katerekoli funkcije znotraj aplikacije.
 • S stiskom Edge Sense lahko dostopite do Google Assistanta. Poiščite restavracijo, preverite športne rezultate itd. Ni več potrebe po izgovorjavi “OK Google”. Preprosto stisnite telefon in zastavite vprašanje, odgovor pa bo sledil tako rekoč v sekundi.

 

HTC USonic

 

 

 • Tako kot pri paradnem konju HTC U11 HTC USonic nudi samodejno zmanjšanje hrupa Active Noise Cancellation, zvok Hi-Res Audio s certificirano 24-bitno kakovostjo zvoka ter zmožnost prilagoditve zvoka vašemu sluhu.
 • Slušalke HTC USonic skenirajo vase notranje uho z napredno tehnologijo, podobno sonarju, nato pa zvočni profil prilagodijo vašemu sluhu.
 • HTC USonic vključuje Active Noise Cancellation, ki uravnava zvok glede na zunanje okoliščine, s čimer ste lahko vedno osredotočeni na glasbo, videe ali igre. Active Noise Cancellation deluje samodejno, nenehno spremlja zvoke iz okolja ter se prilagaja okoliščinam.

 

 

Izjemna fotoaparata

 

 

 

 • HTC U11 life ima 16 MP glavni fotoaparat s samodejnim ostrenjem Phase Detection Autofocus (PDAF) za hitro ostrenje z zmanjšano zameglitvijo ter HDR Boost za boljše nastavljanje časa zaklopke.
 • HDR Boost, prvič predstavljen pri HTC U11, nudi vse prednosti HDR-a, brez zakasnitve. HDR Boost omogoča bolj čiste, uravnotežene slike prek zaporednega fotografiranja z merjenjem temnih senc in najbolj svetlih točk. HTC U11 life prav tako omogoča zajem videa v 4K in tehnologijo Temporal Noise Reduction za bolj gladek video živih barv.
 • 16 MP sekundarni fotoaparat združuje podrobnosti visoke ločljivosti s HTC-jevo zaznavo svetlobe UltraPixel za odlične selfije, podnevi ali ponoči. Tako kot glavni fotoaparat ima HDR Boost in zmanjšanje hrupa.

 

Robustno ohišje

 

 

 

 • HTC U11 life je nadaljevanje naše filozofije površin, narejenih iz stekla. HTC U11 life ima hrbtno površino narejeno iz odpornega akrilnega stekla, ki je ustvarjeno s pomočjo metode Optical Spectrum Hybrid Deposition oziroma z nanašanjem mineralov prek celotne površine. Rezultat so žive barve, prek katerih se svetloba lomi z vsakim gibom.
 • HTC U11 life je ustvarjen s pomočjo zasnove 3-osne simetrije HTC U11, kar pomeni, da je telefon enako debel, kjerkoli ga držite. Ne le da je HTC U11 life lep, nudi tudi dober oprijem. 
 • Certifikat IP67 pomeni, da je HTC U11 life zaščiten pred različnimi pojavi, kar pomeni tudi to, da lahko s preprostim stiskom fotografirate v prahu, dežju ali snegu.

 

Preprosta, varna in sveža uporabniška izkušnja, ki jo zagotavlja Google

 

 

 

 • HTC U11 life vam nudi najboljše iz Androida od samega začetka, saj je Android One telefon. Uživajte v vseh funkcijah Androida Oreo in v najbolj priljubljenih aplikacijah Google, kot so YouTube, Google Assistant, Maps itd. Poleg tega je programska izkušnja Androida One preprosta, prav tako navigacija in prilagoditev. Pametnejši, hitrejši in močnejši kot kdajkoli prej – Oreo optimizira zmogljivost vaše baterije, kar pomeni, da lahko dlje časa opravljate vam ljube stvari.
 • HTC U11 life napaja mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 630, oblikovana na način, da podpira zmogljivost, ki jo pričakujete od vrhunskega mobilnega procesorja: kristalno čisto grafiko, odlično predvajanje filmov v visoki ločljivosti, vrhunske brezžične hitrosti in dolgo trajanje baterije.4
 • V primerjavi s HTC 10 nudi HTC U11 life skoraj 2 uri več predvajanja videa, 20 ur več predvajanja glasbe prek zvočnika, 14 ur več predvajanja prek slušalk in skoraj 2 uri daljše brskanje po spletu prek brezžične povezave.

Copyright © 2014 HTC Corporation. All rights reserved

www.htc.com